SvitloST – elektroinstalacije & javna rasvjeta

 

NOVO: usluga najma vozača i vozila s hidrauličnom platformom za rad na visinama do 18 m

Od kolovoza 2016. godine SEM-ov Odjel javne rasvjete je izdvojen u novoosnovano, samostalno društvo pod imenom Svitlost d.o.o. te nastavio pružati usluge izgradnje, upravljanja i održavanja kompletne infrastrukture objekata i opreme javne rasvjete.

Naš tim profesionalaca s dvadesetogodišnjim iskustvima u mogućnosti je realizirati sve Vaše potrebe vezane uz predlaganja, savjetovanja, odabir najkvalitetnije opreme, izgradnju i održavanje objekata kao i opreme javne rasvjete na području cijele Dalmacije.

Prva smo tvrtka u Republici Hrvatskoj koja je davne 2000-te godine primijenila sustav daljinskog upravljanja i nadzora rada javne rasvjete i to baš u gradu Splitu. Naša težnja prema kvaliteti usluga koje pružamo i stručnost raspoloživog kadra doveli su do bolje osvjetljenosti cijeloga grada uz značajne uštede u potrošnji električne energije. Naime, SEM 1986 d.d. je bio upravitelj održavanja javne rasvjete na području grada Splita od svibnja 1998. godine do kraja ožujka 2017. Tijekom razdoblja upravljanja SEM 1986 d.d. se vodio principima prevencije, otvorenošću poslovanja i uslužnosti prema gradu i građanima. Rezultati su kontinuirano povećanje kvalitete osvjetljenosti javno-prometnih površina i znatne uštede u potrošnji električne energije.

Tvrtka SvitloST d.o.o. pruža slijedeće usluge:

  • Projektiranje i izgradnju sustava javne rasvjete
  • Upravljanje i održavanje sustava javne rasvjete
  • Izgradnja elektroinstalacija u zgradarstvu
  • Usluga najma vozača i auto košare za rad na visinama do 18 m

Kontakt

Damir Ujević

mob: 091 / 33 52 458,

tel: 021 / 352 – 456 (8.00 – 16.00 h)

fax: 021 / 352 – 534
e-mail: damir.ujevic@sem.hr